محل تبلیغات شما

12 راز زرشک‌پلو:

زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

1. برای اینکه غذای‌تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آن‌ها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید.

مامان‌پز، زرشک پلو با مرغ مامان نازبانو غیرفعال

غذای کره ای بی بیم باپ

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

زرشک ,زرشک‌پلو ,مرغ ,راز ,طبخ ,خراسان ,12 راز ,این غذا ,است 1 ,1  برای ,آشپز است

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

groncoemigre All news about cheap jerseys taldemawech فرهنگ یک گربه... وب سایت شخصی مجتبی صادقی پاریس نیوز ترنم مهربانی وبلاگ شخصی دكتر موفق پور Wholesale Elite Jerseys Hot Sale, 100% Cotton For Cozy!