چه گوشتی برای کوبیده مناسب است؟
برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت گوسفند یا ترکیب آن با گوشت گوساله استفاده کنید. توجه داشته باشید که گوشت شما باید کمی چربی داشته باشد که چسبندگی داشته و وا نرود. به همین خاطر نمیتوان از گوشت خالص گوساله در تهیه کباب کوبیده استفاده کرد. بهترین گوشت برای کوبیده، قلوهگاه گوسفند است که میتوانید آن را با راسته گوساله ترکیب کنید. اگر گوشت شما چربی کمی دارد میتوانید مقداری دنبه به آن اضافه کنید (۲۰ درصد چربی کافیست). بهتر است برای کباب کوبیده و به طور کلی همه کبابها از گوشت تازهای که فریز نشده استفاده کنید.
درباره این سایت