محل تبلیغات شما
نتیجه تصویری برای سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

چه گوشتی برای کوبیده مناسب است؟

برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت گوسفند یا ترکیب آن با گوشت گوساله استفاده کنید. توجه داشته باشید که گوشت شما باید کمی چربی داشته باشد که چسبندگی داشته و وا نرود. به همین خاطر نمی‌توان از گوشت خالص گوساله در تهیه کباب کوبیده استفاده کرد. بهترین گوشت برای کوبیده، قلوه‌گاه گوسفند است که می‌توانید آن را با راسته گوساله ترکیب کنید. اگر گوشت شما چربی کمی دارد می‌توانید مقداری دنبه به آن اضافه کنید (۲۰ درصد چربی کافیست). بهتر است برای کباب کوبیده و به طور کلی همه کباب‌ها از گوشت تازه‌ای که فریز نشده استفاده کنید.

غذای کره ای بی بیم باپ

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

گوشت ,کوبیده ,کباب ,داشته ,چربی ,تهیه ,کباب کوبیده ,از گوشت ,استفاده کنید ,تهیه کباب ,گوشت شما

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سایت رسمی دانلود سریال دل ساخته منوچهر هادی ruepouslylum arsanegu ciatheaconma travcomnodo سریال رایگان سریال casivati مخابرات دانلود مقاله ، کتاب ، جزوه و تحقیق chanttitfuzo