محل تبلیغات شما
طرز تهیه قیمه بادمجان

خورشت قیمه بادمجان گونه ای از خورشت قیمه است که همراه با بادمجان پخته و سرو میشود. خورشت قیمه بادمجان را میتوان به شکل های مختلفی تهیه کرد. بادمجان میتواند پس از سرخ شدن در مراحل پایانی در خورشت ریخته شده و پخته شود و یا تنها جدا از خورشت سرخ شده و روی آن قرار بگیرد. علاوه بر این تهیه خورشت قیمه هم به خودی خود میتواند به روش های مختلفی انجام شود. در روشی که قبلاً گفتیم، لپه با گوشت و پیاز تفت داده میشد و بعد همراه با آنها آبپز میشد. اما در اینجا لپه جداگانه پخته شده و بعد به بقیه مواد اضافه میشود. هر دو این روش ها نسبتاً رایج هستند و نتیجه خوبی میدهند. اگر از نوع لپه و زمان پخت آن مطمئن نیستید بهتر است مطابق این دستور، آن را جداگانه بپزید.


غذای کره ای بی بیم باپ

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

خورشت ,قیمه ,پخته ,بادمجان ,لپه ,تهیه ,خورشت قیمه ,شده و ,و بعد ,تهیه خورشت ,از خورشت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Lucas's info unersanmeu برنامه نویس sundcalritu peculiar فروشگاه ساعت زنانه اینترنتی Portia's notes یادداشت‌های یوسف lorandise لژیون یازدهم نمایندگی حر