محل تبلیغات شما

www.dustaan.com طرز تهیه مربا بهار نارنج به سبکی خوشمزه و متفاوت


شکوفه های بهارنارنج رو سه بار بجوشونید،هر بار هفت تا هشت دقیقه بعداز هربار جوشوندن آبکش کنید وبلافاصله توآب سردبریزید(این آب سرد باعث میشه بعدا درحین پخت مربا، شکوفه ها جمع نشه و صاف بمونه) و در هربار جوشوندن،دو ق آبلیمو هم بهش اضافه کنید.


غذای کره ای بی بیم باپ

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

شکوفه ,بار ,هربار ,صاف ,بمونه ,جوشوندن،دو ,در هربار ,و در ,هربار جوشوندن،دو ,جوشوندن،دو ق ,ق آبلیمو

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

temrebungti !بهت راست میگم،تو باور نکن Emma's page efinenfai i-love-winx خبرنامه اجتماعی David's style Veronica's info دست نوشته های یک ...! Sandra's notes