دستور تهیه چند مدل بورک، میان وعده پرطرفدار ترکیه
بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقهای که در این خمیر پیچیده شده و در روغن سرخ و یا در فر پخته میشوند. با ما همراه شوید و طرز تهیه چند نوع بورک خوشمزه را فرا بگیرید.
– میتوانید برای صبحانه یا عصرانه پنیر و سبزیجات را در خمیر یوفکا پیچیده و در روغن سرخ کنید و یا در فر بپزید.
– برای مواد میانی بورک میتوانید از گوشت چرخ کرده، کالباس، سوسیس، گوجه، زیتون، فلفل دلمه ای، اسفناج، قارچ و … استفاده کنید.
– تهیه خمیر بورک قسمت مهم و اصلی این دستور غذایی است. خمیر باید به خوبی ورز داده شود تا هوای داخل آن کاملا خارج شود.
درباره این سایت