محل تبلیغات شما

12 راز زرشک‌پلو:

زرشک از میوه‌هایی است که در دو نقطه ایران بیش از هر جای دیگری پرورش می‌یابد؛ زرشک قرمز در جنوب خراسان فراوان است و زرشک سیاه در کرمانشاه. به همین دلیل این غذا (زرشک‌پلو) در مناطقی مانند خراسان طبخ و به سایر نقاط کشور معرفی شده است. بسیاری از افراد تصور می‌کنند که روش طبخ این غذا بسیار ساده است در حالی که رعایت نکته‌های ظریفی در آن لازم و نشانه حرفه‌ای بودن آشپز است:

1. برای اینکه غذای‌تان طعم بهتری داشته باشد، قبل از طبخ، تکه‌های مرغ را در روغن سرخ و بعد از طلایی شدنشان، به آن‌ها پیاز و ادویه و آب اضافه کنید.

مامان‌پز، زرشک پلو با مرغ مامان نازبانو غیرفعال

غذای کره ای بی بیم باپ

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

زرشک ,زرشک‌پلو ,مرغ ,راز ,طبخ ,خراسان ,12 راز ,این غذا ,است 1 ,1  برای ,آشپز است

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نت سبز دانستنی های پزشکی خبرگزاری چوپانان - سایت خبری چوپانانیان چهارده معصوم Janet's life misizesi Cheap & Fine NHL Dallas Stars Jerseys Wholesale. هاست - طراحی سایت ঌмʏ owɴ woʀʟᴅ☯oғ ᴅᴀʀκɴᴇss༆⋆͙̈ liliratis