محل تبلیغات شما

استانبولی با رب ترکیبی خوشمزه از برنج، گوشت، رب گوجه فرنگی و سیب زمینی است. به گفته برخی نام این پلو از نوعی سیب زمینی به نام استانبولی (Istanbuli) گرفته شده که در دستور اصلی این غذا به کار می‌رفته است. ولی شما می‌توانید از هر نوع سیب زمینی در تهیه استانبولی با رب استفاده کنید و در هر صورت طعم مطلوبی دارد. طرز تهیه استانبولی با رب در مناطق مختلف و حتی در خانواده‌های مختلف فرق می‌کند. برخی استانبولی را فقط با برنج و رب گوجه فرنگی درست می‌کنند، برخی به آن سیب زمینی هم اضافه می‌کنند، عده‌ای دیگر گوشت و لوبیا سبز در آن به کار می‌برند.


تصویر مرتبط

غذای کره ای بی بیم باپ

طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز تبریزی

سیخ تا پیاز تهیه ی انواع کباب کوبیده

استانبولی ,رب ,زمینی ,تهیه ,طرز ,کار ,سیب زمینی ,تهیه استانبولی ,با رب ,استانبولی با ,به کار

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

kehkadoon Benita's info نمونه سوالات استخدامی رایگان bayremuta Christopher's game فروشگاه موم (صمغ) عربی_موم سرد_موم آدامسی پایگاه اطلاع رسانی کتابداران دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان ...عشق های فرهنگ centckonmunhu